Evenementen

Bij veel evenementen, en met name de sportevenementen, is de aanwezigheid van gediplomeerde EHBO-ers (en materiaal) verplicht.

Bij muziekevenementen is het zelfs steeds meer verplicht om een EHBDD-er (Eerste Hulp bij Drank en Drugs) aan te stellen. Wij hebben in onze vereniging hier meerdere kundige en gediplomeerde EHBDD-ers voor.

EHBO-vereniging Denekamp wordt veel gevraagd voor evenementen in haar regio.

Dit zijn voornamelijk jaarlijkse evenementen in Denekamp, Tilligte, Lattrop, Noord-Deurningen en Beuningen. Maar het kan ook een eenmalig evenement zijn. Onze gediplomeerde EHBO-ers zijn uitgerust met verband- en hulpmiddelen, een AED en een portofoon, zodat zij goed en snel eerste hulp kunnen verlenen.

Het is voor de leden niet verplicht om op een evenement te staan. Dit is vrijblijvend en de leden kunnen zelf kiezen wat voor een soort evenement ze leuk vinden: muziek, paarden, sport of braderie├źn/markten.

Evenementencaravan

Als vereniging hebben wij een eigen evenementencaravan. Hierdoor kunnen we zorgen voor een betere professionele eerste hulpverlening bij evenementen. De caravan bevordert en vergroot tevens de veiligheid maar ook de herkenbaarheid en zichtbaarheid richting het aanwezige publiek, de deelnemers en de eventuele ambulancedienst.

EHBO-ers nodig?

Organiseer je in onze regio een sportevenement, braderie of een ander soort evenement en heb je EHBO-ers nodig? Daar kunnen wij je bij helpen. Voor meer informatie kun je gebruik maken van het contactformulier

Of contact opnemen met Frank Tellman email: f.tellman@home.nl, telefoonnummer: 06-14607339.